Noteer al vast: 28 februari, 27 maart , 24 april

Deze zomer kan je meedoen met een wandeling, afgewisseld met Mindful Movement onder leiding van Conny.
De eerste wandelingen waren een groot succes. De rust, de afstemming aan de hand van wat oefeningen, in stilte samen wandelen, weer wat oefeningen en dan ruimte hebben om elkaar tijdens de rest van de wandeling te spreken. Bijvoorbeeld over je wat je tijdens de afstemming hen oefeningen hebt ervaren.

Zomer-datums:
12 en 26 juli 19.30-21.00
9 augustus 19.30 -21.00

Kosten: Deelname is op basis van een vrijwillige donatie.
Opgave: Als je graag af en toe mee wilt doen, dan kan je je via een mailtje aan Conny opgeven d.m.v. je naam en je mobiele nummer. Je komt dan op een Whatsapp verzendlijst zodat je bericht krijgt of het wel of niet door gaat (met heel slecht weer wordt de wandeling verplaatst of vervalt deze)
Waar: De verzamelplaats
is Perron Peet, een cafetaria bij station Hollandsche Rading.
Vanaf daar starten we de wandeling. Je kan parkeren op de p&r van het station en natuurlijk kan je met de trein komen. Deze komt aan om 10 voor of 6 over. Wanneer er mensen met de train van 6 over aankomen, wachten we tot ze er zijn en vertrekken dan.
Wat: We zullen in totaal ± 3 kwartier wandelen en ± 3 kwartier Mindful movement doen. Wanneer er mensen mee doen die wat minder goed ter been zijn, wordt er voor de Mindful Movement een plek gezocht waar je ook op een boomstam o.i.d. kan zitten. Veel oefeningen kan je ook zittend doen.

We starten we op een plek in het bos met Mindful Movement (Klik hier om te zien wat dat inhoudt)
We beginnen met het los schudden van het hele lijf. We doen dat vanuit vriendelijkheid naar onszelf. Dit is een moment om uit het denken in het voelen te komen. Dicht bij jezelf. Je verbindt je met de natuur om je heen en de natuur in jezelf.

Hierna wandelen we in stilte tot het volgende mindful movement moment.

Het laatste deel van de wandeling kan er gepraat worden.

Elke wandeling komen er wee andere aspecten aan de orde. Elke wandeling is een moment om los te laten wat oud is, moe of ballast en weer op te laden met nieuwe energie. Eerst de verbinding weer voelen met jezelf en de natuur, daarna met elkaar.

Wees welkom
ps: in juli en augustus kan je voor of na de wandeling Conny’s nieuwe boek ‘Dansen met de Dood’ met 2,50 korting gesigneerd kopen. (voor 16 ipv 18,50)

Meld je aan via een mailtje naar Conny (en laat weten als je een boek wilt.)

.

Kom vandaag thuis; omarm jezelf- Conny Coppen, Conny Coppen