Video's: meditaties tot mindful movement

Naast het schrijven van boeken, geeft Conny Coppen ook les op aanvraag. Wekelijks geeft zij Mindful Movement vanuit haar specialisme in de Chinese geneeskunde.

Door middel van haar video’s helpt zij graag anderen beter in balans te komen. 

Het grote perspectief

Is dit een tijd van genezing of het begin van het eind? Ik weet het niet. Niemand kan het weten. Maar ik herken veel van wat ik geleerd heb over werkelijke genezing. Ik hoop dat deze spontaan en geïnspireerd ingesproken boodschap je hoop en houvast geeft in je eigen proces en in het navigeren van je pad, door alle moeilijkheden heen.

Crisis als kans boekpresentatie Levenswinst

Waar in je leven werd je onvrij? Hoe wordt je innerlijk vrij? Wat is vrijheid eigenlijk? Waarom is een crisis ook een kans? Hoe benut je die? En wat levert het op? Deze en meer vragen beantwoordt Conny tijdens haar levendige presentatie, samen met haar publiek.

De Tao van gezondheid

In de Tao van gezondheid onderstreept Conny Coppen het belang van Balans, inzicht en groei. De crisis van ons persoonlijke welzijn en onze samenleving kunnen we oplossen met de holistische zienswijze van het Taoisme. Dit is een spontane opname toen de compleet vernieuwde versie van het boek net binnenkwam.

Impressie retraite

De kapstok van de 5 elementen, samen met het boek, geven je handvatten om na de retraite zelf thuis verder te kunnen. Conny ’s boek De Tao van Gezondheid, vormt de leidraad, samen met haar 40 jaar kennis en praktijkervaring.

Het Vuur element

Ochtend oefeningen tijdens de retraite van september 2021. Leer * Je hart te openen naar jezelf, * je lichaam ervaren vanuit de innerlijke glimlach * de energiebanen van je hart tot rust te brengen en meer....

5 elementen retraite 2021

In deze live opname uitleg over de Tao, de 5 elementen en het aarde element. We behandelen Yin-Yang en de groeispiralen van het leven en de emoties en principes van het aarde element.

Het grote perspectief

Je verbinden met de aarde, met vertrouwen, steun en liefde. Afstemming op vertrouwen, kracht en weten. Voelend inzicht in de tijd waarin we nu leven. Het Grotere perspectief.

Opladen en ontspannen

Hoe vind je jouw weg in alle veranderingen? Hoe kan je ankeren in een vertrouwen dat onder alles ligt en daar steeds weer naar terug keren? Met opladen en ontspannen.

Anti-migraine

Leg je kwetsbaarheid in een bedding van liefde en vertrouwen. Dit is een live meditatie, begeleid door Conny Coppen tijdens de presentatie van haar 6e boek: Dansen met de Dood'

Adem bevrijden deel 1

Deel 1 van adem bevrijden, waar Conny door middel van oefening en uitrekken laat zien hoe je meer kunt ontspannen.

Adem bevrijden deel 2

Deel 1 van adem bevrijden, waar Conny door middel van oefening en uitrekken laat zien hoe je meer kunt ontspannen.

Mindful movement live

Doe vanachter je laptop mee met een lesje Mindful Movement. De activiteit is een weldaad voor lichaam en geest!

Meditatie tijdens crisis

Open tussen hemel en aarde. verbonden met het Wetend Veld. Overgave en vertrouwen. Gevoed en gesteund. Welkom heten wat is. Jezelf liefdevol aanraken.

Kracht en energie in je buik

Hoe vind je jouw weg in alle veranderingen? Hoe kan je ankeren in een vertrouwen dat onder alles ligt en daar steeds weer naar terug keren? Met opladen en ontspannen.

Aarden, veilig en gedragen

Mindful Movement: goed in je lijf komen d.m.v. adem, losmaken, yoga, grondings-oefeningen, Chi Kungs en de 6 helende klanken uit de Tao, op eigen wijze gebracht uit Conny's kennis en ervaring.

Lage rugklachten

De spieren in de lage rug verkrampen vaak als gevoel van spanning, gevoelens van onveiligheid of uitputting. In deze spontaan opgenomen video geeft Conny Coppen korte uitleg vanuit de Chinese geneeskunde.

Je hart heeft het antwoord

Weten met je hart. De ander zien met je hart. Luisteren met je hart. Je hart is de sleutel. Je hart kan verbinden en samenbrengen wat niet leek samen te gaan. De ratio scheid en onderscheid, maar het mist de warmte van het hart die het ijs kan doen smelten.

Vicieuse cirkel

Diepe ontspanning en meditatie rondom de vicieuze cirkel: Als ik blijf kijken, zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken, zoals ik altijd dacht. Als ik blijf denken, zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven, zoals ik altijd heb geloofd.

MM Hartklank

In dit filmpje vertelt Conny over het vuur-element en de essentiële kwaliteiten van het hart. Leer jezelf liefde geven, breng herstel en energie in de meridianen van het hart en schoon je hart op d.m.v. de hartklank.

Mindful movement

Basis oefeningen waarmee Conny haar lessen Mindful Movement begint. Goed in je lijf komen d.m.v. adem, losmaken, yoga, grondings-oefeningen, Chi Kungs en de 6 helende klanken uit de Tao.

Bron van steun

Er zijn zoveel mensen die een beetje steun verlangen, juist nu. Zoveel, dat ik me moet begrenzen en nee moet zeggen. Daarom heb ik een meditatie beschikbaar gemaakt die hopelijk jou en meer mensen kan helpen.

Je energie vrij laten

Deze video laat een oefening zien die helpt om je energie weer vrij te laten stromen. Snel, effectief, makkelijk en fijn om te doen. Bevordert herstel, je fit voelen en een goede doorstroming van bloed en energie.

Ruggengraad ademhaling

Dit is een oefening die je helpt om je Bron van energie en levenslust te openen en spanning langs je rug te laten afvloeien. De basis van deze oefening stamt uit de Healing Tao.

Nek en schouders

Deze oefening is opgenomen tijdens de cursusdag over het hout element (de energie van lever, galblaas, het functioneren van het bewegingsapparaat, worden wie je bent, en de gevolgen van stress, frustratie en stagnatie).

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe boeken

Inschrijven nieuwsbrief