Teksten bij overlijden

Onderstaande Liedjes, gedichten en teksten zijn allen van Conny’s hand.
Ze zijn vanwege het overlijden van een dierbare geschreven, in opdracht van anderen of uit eigen beweging.
Conny schreef ook een verhaal voor kinderen, over de dood. Het moet nog geïllustreerd en uitgegeven worden. Mogelijk verschijnt er binnenkort een boekje met alle onderstaande teksten en meer, inclusief het verhaal voor kinderen. Ik zoek nog een uitgever hiervoor. Hulp is welkom.

De teksten en liedjes mogen gebruikt worden na toestemming en m.v.v. naam en website.


Conny’s lied ‘Vaarwel’ kwam onlangs op de Radio
Op 23 juni 2019 was Conny Coppen een uur lang TE GAST BIJ Koop Geersing  IN HET RADIO PROGRAMMA ‘ WAARHEEN, WAARVOOR?’ op radio Noord Holland. Haar lied – vaarwel – wordt ook gespeeld. Conny zingt en Herman van der Veer zingt 2e stem en begeleid. Conny’s zoon Nathan v Kan heeft de finishing touch gedaan.
Het interview is te beluisteren via deze link. Conny vertelt hierin over hoe de vroege dood van haar broertje impact had op haar leven en werk, hoe zij haar invoelende vermogen ontwikkelde, wat haar ten diepste drijft en meer.


 

Onderstaand gedicht is gepubliceerd in de Helende Kracht van het Hart


Onderstaande tekst is een vertaling van de gevoelens van een terminale patiente die ik in haar laatste weken mocht begeleiden met gesprek, zachte massage en levens/stervens -vragen.

Vaak komen mensen die ooit in mijn praktijk of cursussen kwamen, na jaren bij mij terug om, wanneer zij stervend zijn mij aan hun zijde te vragen. iets dat ik met heel veel liefde doe.Onderstaand een gezongen eerbetoon aan een bijzonder waardevol mens die veel voor anderen betekend heeft.  Melodie: Longing for light.

 


Onderstaande tekst is afgeleid van een gedicht uit “ik wens je veel geluk”, door Conny

 


 


 

 

 Na een lang ziekbed namen we afscheid van een liefdevolle vrouw die veel geleden heeft.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees als eerste de laatste blogs

Inschrijven nieuwsbrief