Mindful Movement is een gebalanceerde combinatie van Yoga, Healing Tao en Chi Kungs, soms met een vleugje fitness. Zo veel mogelijk buiten in de natuur, met plezier en humor.

  • Je ademt en beweegt je lichaam vrij en open.
  • Lichaam en geest komen in balans.
  • Je komt je lekker in je vel te zitten en
  • Spelenderwijs leer je over organen, meridianen, adem en bewustzijn, je ruimte helder neerzetten, en alle andere onderwerpen die ook in Conny’s nieuwste boek ‘de Tao van gezondheid, een natuurlijke weg van groei en evenwicht’ aan de orde komen
  • Met als toetje een korte massage.

Waar?

  1. Utrecht op maandag ochtend van 9-10
    Volkstuinen complex ‘de Pioniers’ aan de Kögllaan 30, 3571 PZ Utrecht. Als het even kan in de buitenlucht! Bij erg koud of nat weer binnen. Deze groep draait al 7 jaar. Er is nog plaats voor een paar mensen.
  2. Maartensdijk. In de zomermaanden is er bij voldoende animo een groep op vrijdag ochtend van 9-10 in mijn huis en achtertuin, met uitzicht op de weilanden. Koningin Julianalaan 41 Maartensdijk. (Andere dag/tijd is ook mogelijk op verzoek. Ik start met minimaal 5 vaste deelnemers)

De kosten zijn € 6 per losse les of €50 voor een strippenkaart van 10 lessen. Het geld hiervan gaat grotendeels naar een gezin in de Filippijnen dat ik steun. De rest naar andere goede doelen.

Opgeven via mail of telefonisch bij Conny (zie contact)

Hieronder zie je een filmpje van een les in Utrecht en een filmpje van een van de oefeningen, ‘de reuggengraatademhaling’