Mindful meetings

Weer lekker in je vel met meditatie, een goed gesprek, inzichten en/of speelse, ontspannen oefeningen

Mindful movement

Werken aan je gezondheid? Zo is het iets om van te genieten! Lekker in je vel zitten? Dit helpt! Zit je te veel binnen.. stap naar buiten en omarm een nieuwe activiteit waar je energie van krijgt.

Goed in je lijf komen d.m.v. adem, losmaken, yoga, grondings-oefeningen, Chi Kungs en de 6 helende klanken uit de Tao, op eigen wijze gebracht vanuit Conny’s geïntegreerde kennis en ervaring. Spelenderwijs leer je over organen, meridianen, bewust zijn en je ruimte helder neerzetten. Zo komen lichaam en geest weer samen in balans. 

Mindful meetings

We eindigen de lessen met een korte massage. Zo ga je opgefrist en met nieuwe energie weer naar huis. Wanneer je meer ondersteuning zoekt, dan kun je het boek De Tao van Gezondheid aanschaffen of een van de gratis oefeningen op de site proberen. In de toekomst zullen er ook online mindful meetings plaatsvinden. 

Wie, wat en waar

Fysieke mindful meetings vinden plaats in Utrecht en worden gegeven door Conny, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft met divers lichaamswerk zoals bewegingsexpressie, healing Tao, yoga en ademhalingswerk. Op het Volkstuinen complex De Pioniers aan de Kögllaan 30 worden de oefeningen buiten in het gras gedaan. Je kunt een strippenkaart kopen om mee te doen aan de lessen. Schrijf je in via onderstaand formulier om je aan te melden.

Keertje meedoen? Schrijf je in

Je doet al mee voor 6 euro per keer