Conny werkt samen met: 

In Utrecht en omgeving:.

 • Directe samenwerking met Daantje Lindschoten. Helende reis, natuurgeneeskunde en massage. Tel. : 030-2284098 E-mail : daantjelinschoten@gmail.com Adres : Purpervlinder 10, 3723 TZ Bilthoven. https://www.daantjelinschoten.nl/. Bij aanmelding graag vermelden dat je via mij komt.

Acupunctuur:

Elders:

 • Geertje Jongeruius, readingen en healingen. Komt 2x per jaar in de praktijk van Conny. http://www.spiritual-communication.com/
 • Ria Hengeveld, Cursus en retraite centrum. Pleisterplaats voor de ziel. Winterswijk http://www.hofvankairos.nl
 • Rondom Kanker:  Henk Fransen http://site.genezendvermogen.nl  T: 06 – 51 34 04 83 E: henk@genezendvermogen.nl
 • helende reizen:
  • Anna Zeven. Helende Reizen en coaching op het gebied van voeding&gezondheid, jeugd&gezin, innerlijke&spirituele groei. Omgeving Den Haag en – op aanvraag – omgeving Utrecht. www.annazeven.nl
  • Fantastische weekenden waar je helende reizen ondergaat en leert geven: Yvonne en Maarten: http://www.dehelendereis.nl/
   Hier kan je een filmpje kijken over de helende reis door Yvonne Wezeman
  • Via deze link kan je geregistreerde Journeytherapeuten vinden.
 • Healing Tao
  • Omgeving Den Haag, Zeist, Rotterdam. Birgit Haberkamp en Inge Maassen, beiden gewaardeerde Tao teachers waar ik veel van heb geleerd.
  • Omgeving Zeeland: Desiree Bourgonje Tao Zeeland. 06-53 30 52 00
   Haar Blog:  Facebook: Fb.me/taozeeland

Boekhouding en belasting advies:
Ida Graftdijk FA
Leijenborgh belastingadvies
Dirk Boutslaan 5  3723 PC Bilthoven
http://www.leijenborgh.nl/belastingadvies/
06 43 14 54 06. Klik hier voor Conny’s ervaringen waarom ze haar aan kan raden

Therapeuten die bij Conny lessen ‘geneeskunst de techniek voorbij’ hebben gevolgd:

Delfgauw (vlakbij Delft)
Praktijk voor Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong Mariam masseert intuïtief vanuit meditatieve aandacht, innerlijke rust en aanwezigheid. www.mariam-massage.nl

Enschede:
Jacqueline Postma (NWP lid) www.praktijkvoornatuurlijkegezondheid.nl tel.: 06-15429401 of j.postma@praktijkvoornatuurlijkegezondheid.nl Het hart is de zetel van de ziel. In het wezenlijke contact van hart tot hart kan de ziel verschijnen. Dan kan er duidelijk worden wat in het diepst van uw hart werkelijk geleefd wil worden. U ‘her-innert’ uw eigen natuur. Door u vreugdevol te wijden aan de taak in het leven die voor u is weggelegd, ontwikkelt u het vermogen om uw ziel ofwel uw eigen natuur te leven. Heling of genezing is hiervan het gevolg. Met uw behoefte als uitgangspunt, wil ik dit pad graag samen met u oplopen.

Gouda:
Ingrid de Crom, acupunctuur, shiatsumassage, NWP lid: www.ingriddecrom.nl

Houten:
Hedwich van Damme. Massage, zwangerschaps begeleiding.
hedwig.vandamme@wanadoo.nl

Heythuysen:
Praktijk voor Natuurgeneeskunde en massage. Monika Huveneers. Aldenhoven 15 6093 HA Heythuysen. Tel.: 06 – 10485904.
www.monikahuveneers.nl p-v-n@home.nl.
Aangesloten bij de NWP. Korte toelichting: Door mij op het moment af te stemmen en terug te houden, zonder oordeel of bedoeling, schep ik ruimte voor datgene wat er bij jou gezien, gevoeld of geheeld wil worden.

Maartensdijk:
Maan Ballemans, Maan Persoonlijke Begeleiding: www.maan-coaching.nl.
Maan werkt met hart en ziel en van mens tot mens, om door middel van bewustwording jouw persoonlijke groei te stimuleren. Bewustwording geeft inzicht waardoor je gebruik gaat maken van je eigen kracht, zodat ook jij de weg waarop je je gelukkig voelt weer terug vindt. Je leert je ware zelf kennen en je kunt je leven weer richting geven.
Jij bent gewenst op deze aarde.  Maan werkt met de reconnection. Ook voor eyeyoga!
http://www.maan-coaching.nl

Siebengewald (Limburg):Gemma van den Akker, NWP lid. www.levensakker.nl Wanneer je je werkelijk gehoord en gezien voelt ten diepste in je pijn, dan hoef je je er niet meer mee te vereenzelvigen. Dan kom je uit bij je ware essentie. We zijn niet bedoeld om te lijden, we dragen allemaal het Licht in ons en dat is er voor bedoeld om te schijnen. Ik vind het heel dankbaar werk te helpen herinneren Wie we zijn. Via het Helend Hart kom je tot zo’n krachtige ervaring, heel anders dan wanneer je alleen op gespreksniveau blijft.

Utrecht:

Amanda Scholten: massage, coaching,  http://www.amandascholten.nl/
Prof. Pullelaan 3
3571 JB Utrecht

José v.d. Wouw: Massage cursussen, klankschalen-massages, diverse cursussen, healing, massages. www.balans-massage.nl

Woerden:
Els Lenards, Massage, haptotherapie, natuurgeneeskunde. NWP-lid: 0348-433687 of els.lenards@worldmail.nl

 


Diversen:

http://www.iocob.nl/IOCOB.html

Complementaire behandelwijzen staan momenteel hevig in de belangstelling. Langzaam ontwaakt binnen de geneeskunde het besef dat binnen deze stromingen nieuwe inspiratiebronnen te vinden zijn.IOCOB wil:

 

 • deze bronnen voor de gehele geneeskunde en de individuele patiënt ontsluiten,
 • een objectief portaal zijn van alle informatie op het gebied van complementaire behandelvormen; voor consument, gezondheidswerkers en beleidmakers,
 • nieuw innovatief onderzoek stimuleren en uitvoeren.

 

 

Links

Boekhouding en belasting advies:

Ida Graftdijk FA
Leijenborgh belastingadvies
Dirk Boutslaan 5
3723 PC Bilthoven
http://www.leijenborgh.nl/belastingadvies/
06 43 14 54 06.
Ida’s warme, toegankelijke persoonlijkheid maakt dat ik me echt gesteund voel bij de administratieve en economische zaken. Voor mij is het heel fijn te merken dat ze me echt graag wil helpen. Zo nodig doet ze graag wat extra’s zonder iedere minuut meteen door te berekenen. Bij Ida ervaar ik niet dat afstandelijk-zakelijke wat ik eerder wel meemaakte en waardoor ik jarenlang te zeer alleen doormodderde. Daarom beveel ik haar graag aan, want ik gun iedereen zo’n prettige en ter zake kundige adviseur die zo allround, met het hele plaatje kan helpen.
Als je iemand zoekt waarmee een prettig persoonlijk contact mogelijk is, en die het veld van de zorg, de zelfstandige en/of coaching van binnenuit kent, dan ben je bij Ida op het juiste adres.