Workshops

Leer om jezelf en anderen tot steun te zijn.
Vraag Conny om een workshop op maat.

Workshops voor bedrijven

Op zoek naar een interessante lezing voor jouw groep of bedrijf? Nodig Conny uit. Conny is breed onderlegd en heeft veel ervaring met groepen. Zo gaf zij de workshops De helende kracht van het hart en De Tao van Gezondheid op de Internationale therapeuten beurs. Ook gaf zij een lezing op de landelijke shiatsu dag over zelfzorg en omgaan met de ziekte kanker. 

Vraag Conny voor een retraite, workshopdag of lezing op maat, voor uw opleiding, vriendengroep, voor uw organisatie (b.v. mantelzorgers) of uw vereniging. 

 

Wat kun je verwachten?

Conny komt graag langs op locatie om de groep te voorzien van een interactieve workshop waarbij onderwerpen zoals balans tussen geest en lichaam en zelfontwikkeling aan bod komen. Alle workshops hanteren een ander programma, en duren meestal een hele dag. Om kwaliteit van de workshop te behouden hanteert Conny een aantal mensen per workshop. Het aantal is afhankelijk van de gekozen workshop. Meer informatie nodig? Of op zoek naar een workshop op maat? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. 

Tarieven

Tarieven variëren afhankelijk van het type organisatie en het doel van de workshop. In overleg is er ontzettend veel mogelijk, in non-profit gevallen kan er ook gratis een workshop gegeven worden. Bedrijven en commerciële organisaties betalen ± € 500 ex BTW per dagdeel, afhankelijk van de opdracht.

Aanbod workshops

Leren communiceren, balans houden of contact maken met geest en lichaam

De vijf elementen van Tao

In de workshop ‘emoties volgens de Chinese geneeskunde’ gaat Conny Coppen in op de diepe betekenis van emoties in ons leven.

Communicatie vanuit het hart

Tijdens deze workshop gaan we in op vragen zoals: Hoe luister je voorbij de woorden? Laat jij je ideeën over wat goed is op de achtergrond? Of betekent ‘ helpen’ voor jou dat je de ander jouw mening of jouw manier wilt overbrengen?

Autrogene training

Autogene training wordt wel de yoga van het westen genoemd. Het is ontworpen voor de westerse mens. Met autogene training leer je stap voor stap op een eenvoudige en gestructureerde manier om je lichaam en geest te ontspannen

Als eerste op de hoogte zijn?

Wees de eerste die nieuwe boek releases ontvangt

Inschrijven nieuwsbrief