De workshop “Emoties volgens Chinese geneeskunde” op 15 maart was een groot succes!

Met een blij gevoel kijk ik terug op een prachtige workshop ‘emoties vanuit de Chinese Geneeskunde’, waarin ik mijn enthousiasme gedeeld heb over de holistische benadering van het Taoïsme, waarin lichaam, geest, zingeving en het pad wat we als mens en mensheid gaan zo prachtig wordt beschreven.
Het concept van de Shen, je wezen oftewel ‘het licht in je ogen’ is een waardevolle aanvulling op de hedendaagse psychologie en geneeskunde.
We oefenden met invoelend luisteren en hoe het lichaam te ondersteunen om angstige gevoelens beter te dragen en tot rust te brengen.

Reacties van een aantal deelnemers:

“Het heeft me diep geraakt. Deze hele workshop was diep helend voor mij.”
“Dank je wel, hier kan ik echt een tijdje mee voort. Ik heb er heel veel van geleerd!”
“Echt super interessant en heel goed te volgen, ook al wist ik niets van Tao.”
“Ik weet al veel van Chinese geneeskunde, maar dit bracht mij toch verdieping. Ook omdat je het zo van binnenuit vertelt. Het is gerijpte materie. Dank je wel!”
“Ik vind het prachtig wat je doorgeeft en hoe je dat doet. En door dit bij jou waar te nemen, snap ik ook weer iets meer over hoe het bij mij werkt. Ik zie echt dat jij helemaal belichaamt wat je deelt en daardoor kunnen alle deelnemers heel gemakkelijk contact maken met deze kennis omdat de energie zo tastbaar beschikbaar is. Jouw grootsheid is in mijn ogen dat je dit vrijelijk deelt en daarbij ieder in de eigen kracht laat ontwaken. Je bent een leider en toch nodig je het innerlijk leiderschap in anderen uit. Prachtig!Het volgen van jouw workshop heeft mij ook weer hele fijne ervaringen gegeven waar ik erg blij mee ben.”
" Mastering others is strength, mastering yourself is true power" - Lao Tzu

” Mastering others is strength, mastering yourself is true power” – Lao Tzu