Inspiratie passend bij jouw levensweg

We zoeken allemaal antwoorden. Gelukkig hoeft dat niet alleen. Samen leren we beter wanneer dit van en met elkaar is. Hier vind je alle gratis materialen die door Conny Coppen ter beschikking zijn gesteld. Gemakkelijk te downloaden en door te sturen naar ieder die dit nodig heeft. 

Gratis downloads

Van audio's tot pdf's en boeken

Ik wens je veel geluk ebook

Soms word er veel van mensen gevraagd en niet altijd wordt hun inzet beloond met geld of een blijk van waardering. Hoe laten we hen merken dat we hun inzet waarderen? Hoe laten we hen voelen dat ze belangrijk voor ons zijn?

Dansen met de dood inkijk

Dit is een inspirerend en diepzinnig verhaal over omgaan met rouw en verlies, moeilijke keuzes als je kanker hebt, innerlijke krachtbronnen en de essentie van genezing. Download nu gratis het inkijkexemplaar.

Levenswinst inkijk

Ontvang een voorproefje van Conny Coppen's nieuwe boek levenswinst. De PDF geeft tips en tricks voor in tijden van crisis. Raak je niet uitgelezen? Het nieuwe boek is gemakkelijk en direct op de website te bestellen.

Tao Klachtenindex

De nieuwe uitgave van de Tao van Gezondheid bevat een klachtenindex. Zoek daarin op waar je last van hebt en vind bij welk element je dan moet kijken.

De helende kracht van het hart inkijkexemplaar

Werkelijk gehoord worden. Diep worden verstaan. Dat is het begin van heling. Waar je jezelf niet meer hoeft te schamen, niet schuldig hoeft te voelen, je niet hoeft te verstoppen. Download het inkijkexemplaar.

EyeYoga inkijkexemplaar

EyeYoga is een verbazend eenvoudige en doeltreffende manier om lichaam en geest in balans te brengen. Een weg naar innerlijke vrijheid en harmonie Het is een nieuwe -aan de EMDR en EFT verwante – methode.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief