omgeving waarin we trainen, wandelen en relaxen

De Tao van het hart retraite 11-18 mei 2019
in de Spaanse Pyreneeën

Verlang je ernaar om de liefdevolle verbinding met jezelf weer te voelen, lekker in je vel te komen, tot rust en herstel te komen? Wees welkom, want daar gaan we voor. Vanuit die bedding ga je liefdevol opschonen, je eigen kracht hervinden en voelen dat je goed bent zoals je bent.

In de Tao van het hart retraite doen we veel lichaamswerk vanuit de Tao.  Waarom?

In de Flow komen
Vanuit de Tao is er het inzicht dat je voldoende Jing Chi, oftewel lichaamsvitaliteit, nodig hebt om blokkades te doorbreken en weer in de ‘flow’ te komen
Wie fysiek ‘leeg’ is met een ‘overvol hoofd’, is als het ware topzwaar en snel uit balans. Je hebt dan mogelijk te weinig body om goed met de ‘avonturen’ die we op ons levenspad tegenkomen om te gaan.

Goed geaard en in je lijf
Hoe meer je wordt zoals een tuimelaar, met een goede gronding en een met energie gevulde buik, hoe beter je fysiek en emotioneel in balans kan blijven.

Vitaliteit
Om te kunnen dé-traumatiseren heb je extra vitaliteit nodig.
Vitaliteit en gronding zijn van groot belang om je ontwikkeling te kunnen ondersteunen.
Daarom is er een opbouw in het trainen vanuit de Tao. Er wordt bijvoorbeeld veel aan gronding en ontgiften gewerkt vanuit vriendelijke aandacht.

Liefdevol aanwezig zijn in je lichaam.
In de Tao maken we gebruik van de innerlijke glimlach, van adem, visualisatie, helende klanken en zachte beweging. Op een zachte manier gebeurt er heel veel.

Je oefent je tijdens deze retraite erin om liefdevol aanwezig te zijn in je lichaam. Dit biedt ruimte en veiligheid waardoor oude blokkades kunnen vrijkomen als de tijd daarvoor rijp is. Je ontgift zowel fysiek als niet-fysiek en je bevrijdt de doorstroming van de levensenergie. Daardoor kan je steeds beter gaan belichamen wie je bent en komt er ruimte voor vreugde, plezier, humor en levenslust om weer te gaan stromen.

Voor een sfeerimpressie klik hier (you tube filmpje ± 4 minuten)
Om een indruk te krijgen van een retraite-dag, klik hier
Voor praktische info, opgave en betaling klik hier