De Tao van Gezondheid

Dit holistische, toegankelijk geschreven boek biedt inzicht in de individuele, maatschappelijke en wereldwijde gezondheid. Het heeft al veel mensen geholpen om inzicht en heling te vinden bij lichamelijke en emotionele klachten.  

De Tao van gezondheid belicht de organen als verbindende schakels tussen de psychologie, de bezieling en het lichaam. Als basis is de kennis van de acupunctuur en het taoïsme gebruikt, gecombineerd met inzichten en ervaringen uit dertig jaar werk met mensen op het vlak van de complementaire zorg. 

''Een praktisch werkboek dat de kwaliteit van je leven verandert.''

Taoisme

Conny Coppen schetst het belang van Balans, inzicht en groei. De crisis van ons persoonlijke welzijn en onze samenleving kunnen we oplossen met de Holistische zienswijze van het TaoïsmeOnze organen vormen de verbindende schakels tussen de psychologie, bezieling en het lichaam. Wanneer zij niet goed functioneren, stagneert onze levensenergie, de bron van veel klachten op fysiek en emotioneel vlak.   

Oefeningen

Leer hoe je kinderen kan ondersteunen als er bijvoorbeeld sprake is van boosheid of frustratie en hoe je ze op een speelse manier kan helpen om beter in hun vel te komen en zich steviger te voelen. Klik op de foto hiernaast voor een filmpje over hoe je de kennis en oefeningen uit het boek bij kinderen kan gebruiken. 

Klik op de video hier onder voor een interview over de vijf elementen en dansen met de dood. 

Klachtenindex

Oosterse antwoorden op vragen over gezondheid. De nieuwe uitgave van de Tao van Gezondheid bevat een klachtenindex. Zoek daarin op waar je last van hebt en vind bij welk element je dan moet kijken. Deze leidraad kan je gratis downloaden via deze link. 

Video afspelen

Audio

Conny Coppen leest voor uit de ervarings-cd van De Tao van Gezondheid. Wil je meer horen? Luister hier naar de podcast aflevering van Mind Your Body waar Conny Coppen vertelt over het Taoisme en de Chinese Geneeskunde.

''He he, een mens die het begrijpt en nog opschrijven ook!''

''Het mooie van je Tao-boek is dat je er telkens een stukje uit kan lezen en dan denk ik; ‘He he, een mens die het begrijpt en nog opschrijven ook!’ Het geeft troost en ik hoop van harte dat er een nieuwe mentaliteit komt. Niet meer macht en geld die de dienst uitmaken maar liefde en mededogen. Zoals mijn vader vertelde: ” de zachte krachten zullen overwinnen”. Daar geloof ik in.
Christine Heijstek

Als eerste op de hoogte zijn?

Wees de eerste die nieuwe boek releases ontvangt

Inschrijven nieuwsbrief