Nieuw boek: Levenswinst. Download het eerste hoofdstuk gratis.

Dit boek is vanaf nu weer beschikbaar met de originele inhoud.
Alleen de omslag is iets aangepast.

Kosten: 19,59
Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 135mm x 210mm
Aantal pagina’s : 177
Uitgeverij : Conny Coppen
ISBN : 9789463453509
Datum publicatie : 03-05-2018

Bestellen kan via de boekhandel of rechtstreeks via Pumbo
Klik hier voor informatie (inhoud, samenvatting, e.a.)

Via deze link vind je een aantal oefeningen uit het boek als mp3 

Voorbeeldpagina’s

 

 

 

 

 

 

 


 

———————————————————–

Reacties van anderen:
1.Al een aantal jaren ben ik werkzaam als aternatief therapeut. Ik miste daarin voor mijn gevoel iets wezenlijks. Wat ik mister heb ik door het lezen van jouw boek mogen hervinden; liefde voor mijzelf. Wat een bevrijding om niet meer in angst, schaamte of schuldgevoel uit het verleden te hoeven wegkruipen. Ik wil je daarom, vanuit mijn hart, dankbaarheid terug geven voor het mooie werk wat jij inmiddels hebt gedaan. Pieter van der Keur

2. Jouw boek “” De helende kracht van het hart “is voor mij een geschenk uit de Hemel.
Betsy de Vries-Breure.

3. Allereerst mijn dank voor jouw boek, de helende kracht van het hart ! Ik kon niet stoppen met lezen, zo aangesproken, bevestigd en (aan)geraakt. Alle aanbevelingsboeken die je in dit boek noemt heb ik gelezen en toch is jouw schrijven weer een verdieping gebleken. Thessa van Cappellen

 

 

 

Aanvankelijk heb ik het helemaal willen herschrijven, maar daarvan heb ik tenslotte afgezien.

 

Schermafbeelding 2017-08-13 om 16.57.15