Audio

Mp3's en c.d's vol zelfhulp voor lichaam en geest

Autogene Training

€6,00

Autogene training wordt wel de yoga van het westen genoemd. Het is ontworpen voor de westerse mens. Met autogene training leer je stap voor stap op een eenvoudige en gestructureerde manier om je lichaam en geest te ontspannen. Je programmeert die ontspannen toestand in door middel van zinnen die je steeds herhaalt. 

Reis door de elementen

€6,00

Meditatieve reis door de essentie van de Tao van Gezondheid. Een extra oefening die je in een geleide introspectie in contact brengt met het wezen van de elementen, de er mee verbonden organen en de verschillende manieren waarop je jezelf kunt ‘voeden’ en versterken. 

Vuurelement

€6,00

Op deze cd vind je veel warme, liefdevolle, krachtig-helende oefeningen. Ze zijn ingesproken vanuit de wens dat het je heling, troost en rust zal geven. Dat het je zal helpen om diep thuis te komen in de verbinding met je Bron. Opdat de eenzame, koude, verharde, angstige of pijnlijke delen van jou zich kunnen ontspannen in een veilige bedding. Zodat ze kunnen verzachten en helen en jij tot bloei kan komen. 

Waterelement

€6,00

Deze cd kun je goed gebruiken wanneer je op zoek bent naar rust en veiligheid. We behandelen onderwerpen zoals angst, onrust en onveiligheid en maken de oversteek naar rust, herstel en vertrouwen. Met de oefeningen van het water element leer je kalmeren en ontdek je hoe je zaken weer op orde leert stellen vanuit ontspanning en liefde.

Als eerste op de hoogte zijn?

Ontvang het nieuwste audio aanbod in je inbox

Inschrijven nieuwsbrief