Conny Coppen is auteur sinds 2000

Conny Coppen schrijft al haar hele leven. Sinds 2000 schrijft zij boeken, artikelen en blogs. Vrijwel al haar boeken gaan op een of andere manier over gezondheid en het pad van innerlijke heling en bevrijding. Haar laatste boeken benadrukken bovendien het belang hiervan voor het maatschappelijke welzijn in een veranderend tijdperk. 

De boeken van Conny Coppen

De Tao van Gezondheid

€23,50

De crisis van ons persoonlijke welzijn en onze samenleving kunnen we helpen oplossen met de holistische zienswijze van het taoïsme. 

Levenswinst, nieuwe uitgave. 2e druk

€ 22,50

Een meeslepend en ook praktisch boek voor wie verlangt naar een heldere, gezonde relatie met zichzelf, de ander en het leven. 

Dansen met de dood

€18,95

Een inspirerend en diepzinnig verhaal over omgaan met rouw en verlies, moeilijke keuzes, innerlijke krachtbronnen en de essentie van genezing.  

De helende kracht van het hart

€20,50

Dit boek belicht hoe je je gedragen, gevoed, omhuld en gesteund kunt gaan voelen in je eigen innerlijke wereld. Je ervaart de helende kracht die daar van uit gaat. 

Ik wens je veel geluk

€19,95

Een inspirerend, bemoedigend, bekrachtigend en hoopgevend boekje vol gedichteen mooie afbeeldingen om cadeau te geven aan wie je dierbaar is. 

Babymassage spelenderwijs

€17,95

Het is compleet en praktisch en gaat ook in op het masseren van peuters, kleuters, grotere kinderen, moeilijke slapers en onrustige kinderen. 

Bevrijd je geest met EyeYoga

€6,00

Dit introductie boekje over de eyeYoga geeft inzicht in hoe de geest werkt, hoe je als vrije geest in een voorgeprogrammeerd lichaam beperkt wordt, pijn ervaart en je leert aanpassen.

Alleen verkrijgbaar als PDF e-book

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe boeken

Inschrijven nieuwsbrief