Bevrijd je geest door EyeYoga

Dit introductie boekje over de eyeYoga geeft inzicht in hoe de geest werkt, hoe je als vrije geest in een voorgeprogrammeerd lichaam beperkt wordt, pijn ervaart en je leert aanpassen.

EyeYoga biedt inzicht, oefeningen en therapie mogelijkheden om je geest te bevrijden,
weer authentiek jezelf te worden, lichaam en geest in balans te brengen.

''We werken met oogbewegingen, omdat deze zeer nauw verbonden zijn met de processen en overlevingsprogramma’s in de hersenen.''

Informatieverwerkers

Wist je dat je ogen veel méér doen dan alleen zien? Wist je dat je ogen als foetus van slechts 15 weken oud al volop in beweging zijn? Dat zelfs blinde mensen oogbewegingen hebben en dat in de visuele hersenen bij hen de zelfde processen plaats vinden als bij zienden? Je ogen zijn informatieverwerkers. Ze zijn direct verbonden met jouw fascinerende briljante bio-quantum-computer oftewel: jouw hersenen. In wezen zijn je ogen uitgroeisels van je hersenen die gerelateerd zijn aan al jouw automatismen die via neuro-netwerken veel van jouw reacties automatisch bepalen. 

Effecten

Net als de ‘gewone’ Yoga, kent EyeYoga veel positieve effecten. Denk aan het harmoniseren van de hersenfuncties en de Chakra’s, de energiecentra in het lichaam. Tevens ondersteunt het een diepe meditatieve staat van bewustzijn en zorgt het voor spirituele groei en innerlijke bevrijding (van emotionele slavernij naar authenticiteit, bewustzijn, innerlijke vrijheid en autonomie).

Artikel

Raak je niet uitgelezen over EyeYoga? Ontdek hier in dit artikel meer over de ontwikkeling van de EyeYoga en Oculo-Motorische-Regulatie, EMDR versus EyeYoga en OMR. 

Als eerste op de hoogte zijn?

Wees de eerste die nieuwe boek releases ontvangt

Inschrijven nieuwsbrief