Babymassage spelenderwijs

Het boekje is geschreven als aanvulling op dat wat er op het gebied van babymassage al geschreven is. Het is compleet en praktisch en gaat ook in op het masseren van peuters, kleuters, grotere kinderen, moeilijke slapers en onrustige kinderen. De benadering en de algemene toon maken het een uniek boek. Hoewel er vele massagegrepen beschreven worden, ligt de nadruk niet op techniek of methode, maar op wezenlijk contact maken met het kleine kind en (daardoor ook) met je eigen diepere gevoel. Een boek dat tot het hart spreekt.

''Elkaar raken, letterlijk en figuurlijk. Kijken in eindeloos diepe ogen, zo puur, tot je hart opengaat en liefde, plezier en vreugde stromen''

Ontvangen en geven

De cirkel rond,  

Zo open ontvangen, zo vrijuit gegeven 

Een stroom, een leven 

Ontvangen en geven 

Reflexzones

Wanneer een orgaan niet goed functioneert, dan zal de bijbehorende reflexzone  in de voet gevoelig of gespannen zijn. Masseer je die zone zodanig dat de pijn op de plek in de voet verdwijnt, dan ontspant ook het bijbehorende orgaan. Zo kan je bijvoorbeeld buikkrampjes verminderen door de buikzones op voetjes te masseren.

Masseren

Masseren is een prachtige vorm van communiceren. Je handen als verlengstuk van je hart en de ogen als de spiegels van de ziel. Een zeer waardevol contact. Het helpt je kindje om zich rustig, veilig, geliefd en welkom te voelen 

''Voor alle ouders een aanrader''!

''Als nieuwe ouder is Babymassage Spelenderwijs een ontzettend prettig boekje dat je kunt gebruiken tijdens het bonden met je baby. Samen hebben we er heel veel plezier van. Voor alle ouders een aanrader! Zelf kreeg ik een exemplaar als kraamcadeau, dus ook als je op zoek bent naar een leuk cadeautje is dit een ideaal geschenk!
Monica Mestrinin

Als eerste op de hoogte zijn?

Wees de eerste die nieuwe boek releases ontvangt

Inschrijven nieuwsbrief