Akasha reading

Een verruiming van je bewustzijn om tot je beste zelf te komen.

Kosten €95, gemiddelde reading van een uur incl kort verslag.

Een uitgebreide healing-reading, 1,5 uur kost €135 incl verslag

Helaas is de wachtlijst vol, sorrie. Wanneer er weer ruimte is, meld ik dat op deze website en in de nieuwsbrief.

Wat is een Akasha reading?

Tijdens een Akasha consult of Akasha Reading maak ik contact met het Archief van jouw ziel. In de Akashakronieken ligt alle informatie opgeslagen van jouw ziel: je bestemming, de diepere gronden van al je ervaringen en de mogelijkheid tot verwezenlijking van wie je ten diepste bent. Zodoende geeft het contact maken met je Kronieken een ruim zicht op de verschillende aspecten van jou en het mozaïek van je leven. Deze informatie gaat voorbij je persoonlijkheid. Het gaat over je wezen, over wie je ten diepste bent.  Het leren kennen van de diepere gronden van je ziel, geeft je de mogelijkheid daar overeenkomstig naar te leven.

Wat kun je verwachten?

Dat doe ik aan de hand van jouw volledige (doop)namen. Met behulp van een gebed, ga ik naar een ruim en universeel bewustzijn. Wanneer je daartoe uitgenodigd wordt, mag je jouw vraag stellen. Na een korte of langere stilte, komen er antwoorden en beelden via mij die ik voor jou vertaal. Het is altijd een verrassing of er veel tekst komt of weinig en of het vooral om inzicht gaat of meer om heling. Ik fungeer als een brug tussen jou en je Akasha Kronieken 

De antwoorden die je ontvangt zijn altijd liefdevol en nooit veroordelend. Ze bevatten precies die informatie die je op dat moment in je ontwikkeling steunt en verder op weg kan helpen. Ze zijn dus helemaal afgestemd op jou. De informatie gaat voorbij je persoonlijkheid. Het gaat over je wezen, over wie je ten diepste bent. Het leren kennen van de diepere gronden van je ziel, geeft je de mogelijkheid daar overeenkomstig naar te leven.  

Het ruime perspectief van waaruit de antwoorden komen, geeft vaak hele nieuwe inzichten en een gevoel van bevrijding of diepe vervulling. Soms betekent het zelfs een keerpunt in je leven of levenshouding. Er is meestal ruimte voor meerdere vragen. 

Ter afronding worden de Kronieken weer gesloten met een kort stukje gebed. 

Het consult wordt opgenomen zodat je het helemaal over je heen kunt laten komen. Je mind hoeft niets te onthouden, niets te doen. Zo ben je ook ontvankelijker voor heling. Het is aan te raden om naderhand de reading uit te schrijven. Daardoor kan het aangereikte nog dieper doordringen. Meestal hoor je dan dingen die je toch weer vergeten was. 

Meerdere consulten zijn uiteraard mogelijk. Vaak is één consult al voldoende voor een langere tijd. 

Wat zijn de vragen die je aan jouw Akasha kronieken wilt stellen?

Je vraagt aan de Kronieken van je Ziel. Dat zijn vragen zoals : Waarom is dit in mijn leven? Wat is de betekenis ervan voor mijn Ziel? Hoe dient het mij op mijn weg? Hoe kan ik er het beste mee omgaan?  Hoe kan ik voorkomen dat het weer gebeurt? 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je maakt een afspraak door een email te sturen naar info – apestaartje – connycoppen.nl. Op het intakeformulier dat je ontvangt, kan je al iets vertellen over wat er speelt en waarom je een reading wilt. 

Tijdens een Akasha consult Stemmen we nog even verder af op je vraag.

Ik geeft tijds een akasha consult geen persoonlijke raad of advies. We raadplegen een veel Groter en dieper weten.

Ik kan niet echt iets zeggen over een ander met wie je in relatie bent. Wel waar het voor jou in essentie om gaat wat betreft de problemen met die ander. Wat is jouw uitdaging hierin? Hoe dient het in essentie jouw ziel? 

De Hoeders van de kronieken downloaden de pure informatie. 

De meesters, leraren en dierbaren zijn vertalers van de informatie,  

die door de hoeders is gedownload. 

Leraren: zijn tijdelijk met je verbonden, om een bepaald onderwerp in je leven te masteren.  

Dierbaren: Zielen met wie je ooit een dierbaar contact gehad. Ze zijn je helpers. Ze maken zich niet als persoon bekend. (Dat zou de aandacht afleiden). Ze zijn verbonden met het levensdoel en de bestemming van jouw Ziel. 

Mijn rol is om mijn trilling te verhogen en me te openen voorbij mijn persoonlijkheid, om de energie en informatie te kanaliseren en te vertalen voor jou. 

Als de kronieken geopend zijn, is het stil. Vervolgens komt er een welkom voor jou vanuit de kronieken. Dat is vaak in de vorm van een beeld en een sfeer. 

Vervolgens nodig ik je uit om je vraag te stellen. Je mag kort toelichting geven op je vraag, maar hele verhalen, leiden teveel af. 

Schrijf de vragen liefst van tevoren op.  

Je kan tijdens de reading aantekeningen maken, maar het fijnste is om deze op te nemen, zodat je helemaal kan ontspannen en mee-voelen. Desgewenst neem ik het voor je op en stuur het je dan later digitaal toe, zodat je er nog eens naar kan luisteren. Ikzelf maak direct na de reading nog wat aantekeningen van de essentie van de reading. Die aantekeningen mail ik je. 

Een Akasha reading duurt een half uur tot max een uur.  Als fysiek samenkomen niet gaat, kan het ook via telefoon of via beeldbellen. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief