Agenda - Overigen

oa filmpjes en achtergrond informatie
Strandvakantie

Strandvakantie

Creatieve strandvakantie in het land van licht en water
Speels, creatief en deels  meditatief. Iets moois maken van je leven.
19 t/m 24 juni in Berck sur Mer aan de Franse Opaalkust, 4 uur rijden vanaf Utrecht

Workshop communicatie vanuit het hart

Workshop communicatie vanuit het hart

“Ik heb je dingen verteld die vrijwel niemand weet.
Wat je me teruggaf was openhartigheid en je eigen ervaring.
Dat is nog waardevoller dan het begrip waarop ik zelfs niet durfde te rekenen. Ook het delen van mijn zorgen en hoop, warmte en verkilling, verdriet en liefde, voelt goed. Zelfs zonder woorden versta je mij.” 

Tarieven trainingen en lezingen

Tarieven trainingen en lezingen

non-profit organisaties: tarief in overleg met een gemiddelde van €650 ex BTW per dag. bedrijven en commerciële organisaties: ± € 500 ex BTW per dagdeel, afhankelijk van de opdracht lezing in overleg.

de Taal van hart en handen

de Taal van hart en handen

De taal van hart en handen leren betekent: leren om naast - en niet boven - de ander te staan. je handen en aandacht leren gebruiken als respectvol en aandachtig communicatie middel compassie training diep luisteren diep inzicht in het wezen van genees-kunst Deze...

Mindfulness en hulpverlening.  You tube filmpje

Mindfulness en hulpverlening. You tube filmpje

Wanneer je ervaart dat iemand je echt hoort en ziet en werkelijk diep naar je luistert, dan ontspant er iets. Dan komt er ruimte voor echte, diepe heling. Deze korte video geeft een introductie rondom die x-factor in het hulp verlenen. Ontwikkel je als therapeut van kennis en kunde, tot kunst en meesterschap.

Emoties in de Chinese geneeskunde

Emoties in de Chinese geneeskunde

De workshop "Emoties volgens Chinese geneeskunde" op 15 maart was een groot succes! Met een blij gevoel kijk ik terug op een prachtige workshop ‘emoties vanuit de Chinese Geneeskunde’, waarin ik mijn enthousiasme gedeeld heb over de holistische benadering van het...