Agenda - Overigen

oa filmpjes en achtergrond informatie
Vriendenkring healing

Vriendenkring healing

In je hart kan je een ander nabij zijn. Dat werkt echt. Een impressie kan je lezen in het boekfragment onder aan deze pagina. Verder in deze blog een Geleide meditatie die je door kan sturen naar je vrienden om er op afstand samen te zijn voor jullie dierbare die het moeilijk heeft.

Workshop communicatie vanuit het hart

Workshop communicatie vanuit het hart

“Ik heb je dingen verteld die vrijwel niemand weet.
Wat je me teruggaf was openhartigheid en je eigen ervaring.
Dat is nog waardevoller dan het begrip waarop ik zelfs niet durfde te rekenen. Ook het delen van mijn zorgen en hoop, warmte en verkilling, verdriet en liefde, voelt goed. Zelfs zonder woorden versta je mij.” 

Tarieven trainingen en lezingen

Tarieven trainingen en lezingen

non-profit organisaties: tarief in overleg met een gemiddelde van €650 ex BTW per dag. bedrijven en commerciële organisaties: ± € 500 ex BTW per dagdeel, afhankelijk van de opdracht lezing in overleg.

de Taal van hart en handen

de Taal van hart en handen

De taal van hart en handen leren betekent: leren om naast - en niet boven - de ander te staan. je handen en aandacht leren gebruiken als respectvol en aandachtig communicatie middel compassie training diep luisteren diep inzicht in het wezen van genees-kunst Deze...

Mindfulness en hulpverlening.  You tube filmpje

Mindfulness en hulpverlening. You tube filmpje

Wanneer je ervaart dat iemand je echt hoort en ziet en werkelijk diep naar je luistert, dan ontspant er iets. Dan komt er ruimte voor echte, diepe heling. Deze korte video geeft een introductie rondom die x-factor in het hulp verlenen. Ontwikkel je als therapeut van kennis en kunde, tot kunst en meesterschap.

Emoties in de Chinese geneeskunde

Emoties in de Chinese geneeskunde

De workshop "Emoties volgens Chinese geneeskunde" op 15 maart was een groot succes! Met een blij gevoel kijk ik terug op een prachtige workshop ‘emoties vanuit de Chinese Geneeskunde’, waarin ik mijn enthousiasme gedeeld heb over de holistische benadering van het...

Emoties volgens de Chinese geneeskunde

Emoties volgens de Chinese geneeskunde

Leer, geniet, kom dieper in je lichaam en begrijp jezelf en anderen beter!
Voor iedereen toegankelijk.
Tevens inleidend voor de 6-daagse geaccrediteerde nascholing voor therapeuten “de Tao (essentie) van gezondheid’