Conny Coppen:
Ik wens je veel geluk

Verschijnt 25-10-2017. Tot 24-10 met korting te bestellen in de voorverkoop via boekenbestellen.nl

Dit is een prachtig boek met harde kaft dat je als sieraad in je kamer zet. Als herinnering aan je waardering voor jezelf, of de waardering van de ander van wie je het cadeau kreeg. Zo’n boek dat je telkens weer even ter hand neemt voor bemoediging en inspiratie.
112 pagina’s in full color op luxe papier met veel foto’s en met kunst van vier kunstenaars. A5 formaat.

Kosten:

  • €15 in de voorverkoop.
  • Daarna 17,50.
  • Bij aankoop van grote aantallen korting in overleg.

5-11-2017 Vitamine W. Boekpresentatie over geluk. Persbericht.

Auteur Conny Coppen (sinds 2015 wonend in Maartensdijk), presenteert op 5-11 a.s., haar nieuwste boek: “Ik wens je veel geluk”. Een boek over de ups en downs in het leven en de diepere waardes die daarin naar boven komen. Coppen bundelt haar inzichten uit bijna 40 jaar ervaring in het werken met mensen. De kernachtige teksten, ondersteund door mooie illustraties van vier kunstenaars.

Conny Coppen: Waardering is misschien wel de krachtigste vitamine die er is en beantwoordt de diepe behoefte van een mens om gezien te worden. Waardering geeft energie, motiveert en creëert een positieve sfeer die het beste uit mensen haalt. Zonder de nodige vitamine W worden bedrijven en mensen futloos of ziek.

Conny Coppen zou het liefst zien dat de gemeente vooral mantelzorgers en vrijwilligers met een boek en een bijpassende boodschap van waardering, in het zonnetje zou zetten.

Op 5-11 a.s. om 15.30 bent u welkom in de Mantel in Maartensdijk. Er is zang, muziek, poëzie, de boekpresentatie en een hapje en drankje na afloop. De entree is gratis. Het boek is met korting te koop.

Voor activiteiten rondom dit boek, zie agenda

Klik hier voor de agenda  Of nodig Conny uit voor een workshop of interactieve lezing.

Scrol naar beneden voor een impressie van het boek en spontane reacties van lezers.

Ruimte voor een persoonlijke wens of intentie, voorin het boek

Voorin het boek is ruimte voor een persoonlijke wens of intentie. Dat geeft uw cadeau een extra persoonlijke waarde.

Voor bedrijven en organisaties kan Conny in overleg een inlegvel met een wens op maat verzorgen. Een bijpassend, persoonlijk woord van waardering voor uw medewerkers, dat uw relatiegeschenk extra waarde geeft.


Voorbeeldpagina’s uit het boek.

Klik op een afbeelding hieronder om uitvergroot te tonen.

Hallo Conny,
Hartelijk dank voor je prachtige cadeau: je boek is fantastisch! Ik wist allang dat je een goede schrijfster bent, want ik heb je andere boek, de Tao van Gezondheid.
Dit nieuwe boek heeft mij diep  geraakt en ontroerd. Zo mooi en een echte gave, de woorden die je er aan geeft. Hartverwarmend. Je hebt een stuk Geluk gebracht. De essentie van het leven. Zo mooi als jij het weer kan geven. Zo herkenbaar wat je beschrijft.

 

Wat beschik je over een enorme Levenskracht dat je zo door je levenprocessen gaat en komt! Ik heb grote bewondering voor jou!

 

Nogmaals Hartelijk dank voor dit prachtig juweeltje, jouw boek! Geniet met volle teugen van je succes en wat je teweegt brengt in de wereld.

 

Veel liefs en dikke kus,

Sonja

 

Sonja Zijlema

Praktijk de Fontijn

Ik heb heel veel boeken gelezen omdat ik het vaak zwaar gehad heb in mijn leven en een weg zocht om ermee om te gaan. Jouw boek is een soort samenvatting ervan in een prachtige uitgave. Ik ben er heel erg blij mee!

An

VAN HARTE EEN OPRECHTE PROFICIAT EN DANK. De energie van liefde, respect en warmte is zo voelbaar…
Mijn leraar, Geert van Coillie, uit de massage opleiding zette je boek ‘De kracht van het hart’ op de verplichte literatuurlijst. Het was ergens eind jaren 90-tig.
Sindsdien ben ik je blijven volgen.

Ik beveel je boeken aan omdat ze o zo leesbaar en herkenbaar zijn, ook voor de gewone mens die zijn ‘ontwaken’ begint.

Marlene Baert

Helende beweging