Conny Coppen over haar zelf
Voor CV (gevolgde opleidingen, werk ervaring e.d), klik
hier

Persoonlijk interview met ConnyDit gesprek gaat over liefde, verbondenheid, kwetsbaarheid en een aantal ingrijpende ervaringen die Conny Coppen in haar leven heeft meegemaakt. Zie ook: www.degoednieuwskrant.nl


Ik ben geboren in 1960 en gelukkig getrouwd met Paul van Kan. Wij hebben samen 3 zoons.

Waar ik me in mijn werk en leven voor inzet, is de menselijkheid. Datgene wat je de bedding of het vrouwelijk principe zou kunnen noemen.
Het is datgene wat werkelijk helend is: je diep gehoord en gezien voelen. Je welkom voelen, precies zo zoals je nu bent, met alle onvolkomenheden. Werkelijk contact en verbinding voelen. Dat biedt veiligheid en vertrouwen. Het geeft een ontspanning waarin het innerlijk weten en het ingeboren zelfgenezend vermogen weer haar werking kan doen. 

Ik heb veel opleidingen gevolgd en veel kennis verzameld (zie c.v). Uiteindelijk heb ik leren buigen voor het mysterie. Kennis is altijd ontoereikend, in verbinding met het wezenlijke vinden we onvermoede antwoorden en heling van binnenuit.
Ik werk nooit alleen: ik werk altijd samen met de ander en met het hoogste, diepste in de ander waarmee we samen de verbinding zoeken. In ieder van ons is een diep in geboren innerlijk weten. Vaak ligt het onder vele lagen van pijn en teleurstelling verborgen. Het is als een innerlijke schat die ik graag wil helpen opdelven.

Het is mijn diepe wens dat jij jeZelf weer vindt; dat prachtige licht wat jouw diepste innerlijke natuur is en wat haar eigen – jouw – unieke bijdrage aan het leven kan geven.

Daarnaast is het mijn diepe wens dat we als samenleving toe mogen groeien naar een wederzijds respect en naar de erkenning dat we de tegenpool niet als vijand moeten beschouwen, maar als aanvullend.
We kúnnen elkaar aanvullen, ondersteunen en helpen, ook wanneer we elkaars manier van denken en doen niet helemaal kennen of begrijpen.

Individuele gezondheid staat niet los van het gezond of ‘ziek’ zijn van de maatschappij en de zorg in het algemeen. Er is een schreeuwende behoefte aan geborgenheid, veiligheid, en waarachtige aandacht en zorg in deze opgejaagde, doelgerichte, door geld en ego geregeerde maatschappij.

Niemand leeft voor zich zelf alleen. We hebben elkaar nodig. En vooral elkaars warmte en geborgenheid. Dat wat diep menselijk helend is, nog voor er ook maar een medicijn of diagnose gegeven wordt.

De ware natuur is van nature heel, helend, en scheppend. Altijd vol van overvloed en belofte. 
In de natuur hangt alles met alles samen en leeft niets voor zichzelf alleen.

 

 

 

Namaste Webdesign